Internet Hungary 2007

Oké ott voltam a konferencián, csináltunk Benedekkel és Kelttel Planet IH-t, amit aztán felkapott az online média – Origo pl. – és a blogok is – pl. Webisztán -, jöttek a hírek, képek és mikroblog bejegyzések.

Láttam SMS Bandit hátulról:
SMSBandi

Tartottam egy előadást Ki ölte meg a web 2.0-t, mivel távolról jól néz ki, 15 percben meg kellett ölni, hogy aztán megmenthető legyen. Előadás ppt letölthető lesz valamikor, kihámozható belőle néhány gondolat, egyébként sokan látták és többen írtak is róla itt, itt, itt és itt. Így utólag is köszönöm, azt hittem a kedd reggeli Simó előadás után, ami szintén jól sikerült és hasonló tematikát járt körül, nem lesz akkora az érdeklődés.

A program felhozatalban voltak kiugrások, Kelt pont tegnap mondta, hogy három király előadást még nem látott egymás után az IH-n. És tényleg. A múlt évi web kettes felpörgés helyett most erőteljesebb önreflexió volt minden oldalon, de én nem hiszem, hogy ne lettek volna jó beszélgetések és értelmes viták.

A folyosó webes szempontból verhetetlen az Internet Hungary-n, erről nem is lehet vitatkozni, az van, hogy minden ember, aki ezen a területen dolgozik és csinál valamit, az itt előkerül, beszélget és kapcsolatokat ápol. Kicsi a piac, emiatt elég háromszor négyszer elmenni és szinte már mindenki ismerős lesz.

Na ennyi, az őszi komolyabb konferenciázásoknak vége lett, lesz időm többet foglalkozni a bloggal és, hogy mi van a nagyvilágban.