Primary Navigation

Social Navigation

Kedvező lehetőség a vállalkozásoknak

Szolgáltatás

Munkahely-megtartásra és napi működéssel kapcsolatos költségekre is igénybe vehetőek a Széchenyi Kártya Program Hitelek új konstrukciói.

 A Széchenyi Kártya Program Hitelek előnyei

Járvány nélküli időszakban is remek lehetőségeket kínál a Széchenyi Kártya Program, hiszen jó feltételekkel biztosít hitelkeretet a vállalkozóknak.

A koronavírus-járvány idején még fontosabb, hogy a vállalkozóknak legyenek támaszaik. A teljes gazdaság megsínyli a járvány hatásait. Szinte nincs olyan szektor, olyan vállalkozói réteg, amelynek ne kellene megküzdenie a következményeivel.

A járvány kihívásainak kezelésére új vállalkozói hitelformákat hoztak létre. A Széchenyi Kártya Folyószámlahitel Plusz, Széchenyi Munkahely Megtartó Hitel, Széchenyi Likviditási Hitel és a Széchenyi Turisztika Kártya Folyószámlahitel egyaránt szabadon felhasználható. A segítségükkel a vállalkozásnak könnyebb lesz megtartania a munkahelyeket. A vállalkozás napi működésével kapcsolatos kiadást is könnyebben lehet finanszírozni.

Az igénybe vételéhez nincs szükség tárgyi fedezetre. Az ügyfél által fizetett kamat kiemelkedően kedvező, egyébként is csak a felhasznált összeg után szükséges kamatot fizetni. A Széchenyi Kártya vállalkozói folyószámlahitelének köszönhetően nyugodtan szerződhet új üzletre. A kártyával ugyanis bármikor lehetősége lesz fizetni.

Íme, itt a lehetőség, hogy megkönnyítse vállalkozása mindennapjait! A Széchenyi Kártya Program Hitelek új konstrukcióival egyszerűbb átvészelni a koronavírus-járvány okozta nehéz gazdasági helyzetet.