Primary Navigation

Social Navigation

bwin

A Bwin is lehetővé teszi az élő közvetítéseket

Szolgáltatás

Az élő közvetítéseknek nemcsak a tévében van meg a helye, ha a kedvenc sporteseményeinkről van szó. Számos előnye megvan annak a lehetőségnek, ami például a bwin oldalán is több meccs esetében is elérhető. Az élő közvetítések az online térben lehetővé teszik, hogy azok a személyek is követni tudják a sporteseményeket, akik nagyon kíváncsiak az adott eseményre, de valami miatt éppen nem tudják otthonról, a tévén keresztül követni a fejleményeket.

Ez előfordulhat utazás vagy munka miatt, de azzal is egyre gyakrabban találkozhatunk, hogy valakinek például nincs kábeltévéje. Régebben ez legfeljebb azért fordulhatott elő, mert valaki nem tudta magának megfizetni, manapság már sokan nem egyszerűen csak nem akarják kifizetni. Ez azért van, mert nem látják értelmét, hiszen ott vannak a modern online streaming szolgáltatók, akik reklámmentes szórakozást nyújtanak.

A Bwin tudja, mire jó az élőzés

A Bwin és a hozzá hasonló szolgáltatók is tudják, hogy mennyire keresettek az élő közvetítések, és hogy a felhasználók az oldalon töltött idővel jól meghálálják ezeket a szolgáltatásokat.
Az, hogy egy szolgáltató efféle opciókat kínál, számomra azt jelenti, hogy az adott csapat követi a trendeket, figyel az igényekre, és nem sajnálja belefektetni a pénzt, az időt, az energiát. Mindez persze megtérül, amennyiben minőségi szolgáltatásokról van szó, sok cég azonban ennél türelmetlenebb, és megpróbálja inkább könnyebben megúszni.

A Bwin egyre többeknek mutat azonban példát, úgyhogy azt hiszem, akiknek a legjobban aggódniuk kellene ezzel az egésszel kapcsolatban, azok a klasszikus tévécsatornák működtetői. Jó lesz, ha ők is kitalálnak valami extrát, még mielőtt mindenki elpártolna a kábeltévétől, és kezdhetnék például a reklámblokkok lerövidítésével.