Primary Navigation

Social Navigation

marketing ügynökségre

Milyen feladatokat bízhatok rá egy online marketing ügynökségre?

Marketing

Amennyiben egy profi marketing ügynökséggel van dolgunk, úgy számtalan olyan szolgáltatást tudnak számunkra nyújtani, amely lefedi egy vállalkozás népszerűségének egészét. Az alábbiakban ezeket ismerhetjük meg.

 

Teljes elemzés SEO és piaci szempontból is

Egy profi marketinges cég átlátja, hogy az adott szolgáltatásra vagy termékre mennyire lehet szükség a piacon. Képes felmérni annak potenciálját és célcsoportját, miközben az ügyfél vállalkozásának online rendszerét is megismeri marketing szempontból. Felméri azokat a pontokat, amelyeket érdemes továbbvinni, és azokat is, amiket inkább nem. Ezen kívül nem csak felmér, elemez majd stratégiát készít, hanem el is magyarázza az ügyfelének azt, hogy mi miért szükséges. Ezért nyugodtan rá tudjuk bízni a marketinges cégre azokat az elemzési feladatokat is, amelyek például a leggyakrabban választott termékek/szolgáltatások típusait fogja át. Olyan elemzést készíttethetünk velük, amely nem csak a marketingben lehet hasznos, hanem például segíti az eladási stratégiánkat is.

 

Tűpontos és részletes stratégia minden típusú vállalkozás számára

Legyen akár egy kis fodrászatunk vagy óriási vállalatunk, egy profi marketinges vállalkozás mindkét esetben tökéletes stratégiát készít felmérés után arra, hogy hogyan váljon a vállalkozás még népszerűbbé. Ez pedig valóban működik is! Szó szerint elképesztő számok mutatják, hogy egy jól megtervezett stratégia által micsoda oldallátogatások, olvasottságok születtek blogok, weboldalak és webáruházak esetében is. Egy jól felépített marketing pedig mindenféle cégnél működik. Hiába mondják, hogy bizonyos típusú vállalkozások esetében nincs rá szükség, vagy nem érdemes marketingbe fektetni, jobb ha tudjuk: ez nem igaz. A jól eladott vállalkozás, amit sokan ismernek mindig jól teljesít, akkor is ha egy cementgyárról van szó, és akkor is ha egy kutyakozmetikáról.

 

Nyugodtan kérhetünk tanácsot is

A marketing tanácsadás egy olyan szolgáltatást jelent, ahol egy felmérést követően a marketinges cég rávilágít az adott vállalkozás marketinggel kapcsolatos hiányosságára és erősségeire. Nem feltétlen azt jelenti, hogy meg kell bízzuk a marketinges céget, hanem inkább azt, hogy segítsen kicsit irányba állnunk. Sok kisvállalkozás szereti magának intézni a marketingjét, számukra például kifejezetten jó lehet a tanácsadás. Persze, amennyiben szeretnénk megbízni a marketinges vállalkozást, akkor a tanácsadás keretein belül a marketinges cég szolgáltatásairól is bőven kapunk további információkat.

 

Dizájn, PR és megfelelő tartalom – amiket marketinges nélkül csak nehezen tudnánk megoldani

A Google ads beállítás, a hírlevelek és a SEO csak a jéghegy csúcsa. Az igazán sokrétű marketinges cég teljesen lefed mindent, ami a népszerűsítéshez és a megismertetéshez köthető. Ha kell, segít megtervezni a tökéletes grafikát, segít kiváló tartalmakat gyártani és persze tökéletes PR-t tervezni az ügyfelének. Budapesten a Dog & Pony online marketing ügynökség is vállal ilyen projekteket. Teljes körű szolgáltatást nyújtva szó szerint a padlástól a pincéig az alapoktól építi fel az ügyfél marketingjét. Ebbe pedig beletartozik a látvány, avagy dizájn, a megfelelő kommunikáció és természetesen azok az eszközök, amelyek segítik azt, hogy minél többen megtalálhassák a vállalkozást.