Primary Navigation

Social Navigation

homlokzati állvány

Homlokzati állvány az elképzelésekhez iagzítva

Szolgáltatás

A magas épületek felújítása vagy építése nem könnyű feladat, amihez szükség lesz speciális felszerelésre. A homlokzati állvány előnyeinek kiaknázása révén ugyanakkor a kivitelezés sokkal biztonságosabb mint valaha. Az, hogy létráról legyenek elvégezve bizonyos munkálatok kivitelezhetetlen. Ezért van szükség a kellő stabilitással rendelkező szerelvényekre, amik sok méter magasba nyúlnak és a sajátjuk mellett a munkások és olykor még az építőanyagok súlyát is könnyedén viselik.

Mivel a fal gyakran nem egyenesen, hanem olykor ívesen vagy kisebb-nagyobb beugrásokkal halad, így ezekhez tudni kell alkalmazkodni minden létező helyzetben. A homlokzati állvány pontosan ezért olyan tulajdonságokkal bír, amik lehetővé teszik az adott körülményekhez való sikeres illeszkedést. A stabilitás nem képezi vita tárgyát, amire a tervezők és kivitelezők rendkívül odafigyeltek. A vázszerkezet mellett a járólapok kapnak még kimagasló figyelmet. Ha például ezek nem illeszkednének megfelelően a helyükre, akkor a homlokzati állvány használata során jelentősen megnőne a balesetek veszélye.

Ez azonban nem jön szóba, így tényleg mindenki úgy indulhat neki a munkavégzésnek, hogy tudja a sérülések esélye alig nagyobb annál, mint a talajon. A PERI UP Easy homlokzati állvány az egyik legkönnyebb acél szerkezetű termékváltozat a piacon. Ennél fogva a szállítása egyszerű akárcsak az összeszerelése. A kiváló homlokzati állvány jelenlétében a haladás gyors, így pedig a határidők betartása sem jelenthet majd problémát. A pontos műszaki adatokról a peri.hu weboldalon lehet tájékozódni.