Primary Navigation

Social Navigation

Milyen előnyei vannak a palackos gázfűtésnek?

Szolgáltatás

A tartályos gázzal történő fűtés általában kis helyiségekhez, rendszerint háztartási helyiségekhez kapcsolódik, amelyek fűtési rendszerrel nem rendelkeznek. A tárgyalt kontextusban nagyon gyakran felmerül a kérdés, hogy lehetséges-e így az egész házat fűteni.

Otthonának fűtése tartályról vagy palackról – lehetséges-e?

 

Amikor gázfűtésről van szó, sokan a földgázra gondolnak. Mindeközben érdemes megjegyezni, hogy van egy másik megoldás is, mégpedig a tartályos gázfűtés. Számos helyzetben tökéletesen beválik, és ami a legfontosabb, a tartályszerelés szinte bárhol sikeresen működtethető. A cseppfolyós gázzal töltött kis palackok viszont kiváló módszert jelentenek az egyes helyiségek fűtésére. Amint jól látható, a háztartás palackos gázzal történő fűtése egy adott lehetőség, és ezt a lehetőséget mindenképpen érdemes megfontolni.

 

Otthonának fűtése folyékony gázzal – milyen tartályt válasszon?

 

A tartály telepítésének eldöntésekor ki kell választani a megfelelő tartályt. Tudnia kell, hogy kétféle tartály létezik a piacon: földi és földalatti.  A föld feletti tartályt a magas talajvízszintű területen elhelyezkedő nagyobb ingatlanok esetén kell beépíteni. Ami a föld alatti tartályokat illeti, azokat kisebb telkekre is szánják, amennyiben itt alacsony a talajvíz szintje. A föld alatti tartályok összeszerelése és karbantartása költségesebb, mert ilyenkor megfelelő mélységű árok kiásása szükséges.

 

A ház fűtése tartályos gázzal – mik az előnyei?

 

A ház gázzal való fűtése elsősorban környezetbarát, üzemeltetése biztonságos. A cseppfolyós gáz olyan tüzelőanyag, amely szinte teljesen elég, és az égés során nem keletkezik a természetes környezetre káros anyag. A kiváló minőségű LPG gáz hatékony, ami garantálja a fűtési hatékonyságot. Kényelmes és tiszta módja otthona fűtésének, amely kiváló funkcionalitásával tűnik ki.